A.N.T.S. kiest voor Spies Hecker in Brussel

Publicatiedatum: 16 november 2011

A.N.T.S. en Spies Hecker importeur Plus Paint hebben onlangs een overeenkomst gesloten voor levering van Spies Hecker in het Brussels Gewest. Daarmee verstevigt Spies Hecker verder haar marktaandeel.

Bruno Ghysselinckx, directeur van A.N.T.S. over Spies Hecker: "Wij waren toe aan een volgende stap met ons bedrijf en zagen in de verdeling van Spies Hecker een nieuwe uitdaging.  Spies Hecker is immers een kwalitatief hoogwaardig lakmerk met een A-status waar volgens ons nog potentie voor is." Het lakmerk Spies Hecker is nog relatief onbekend in de het Brussels Gewest. De heer Ghysselinckx ziet dit echter als een voordeel: "Het biedt kansen voor een frisse en actieve lancering in de markt."

Naast paint levert A.N.T.S. een ruim assortiment non-paint en equipement zoals bijvoorbeeld lastoestellen, hefbruggen, compressoren etc.. Ook voor ready-mix en special paints kan de klant terecht bij  A.N.T.S. Voor de toekomst verwacht het bedrijf vanuit de huidige locatie en het team van 14 mensen verder te groeien. De komst van Spies Hecker past uitstekend in deze groeidoelstelling. 

Marc Van de Voorde, Sales Manager van Plus Paint: "Wij zijn heel content met de komst van A.N.T.S. als verdeler voor Spies Hecker. Net als in de rest van Vlaanderen hebben wij ook in het Brussels Gewest een ambitieuze groeidoelstelling. Om deze doelstelling  te bewerkstellingen heb je specialisten als A.N.T.S. nodig die de markt kennen."